ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ από 49€

Αποστολή & Παράδοση

‘Ολες οι παραγγελίες αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, στο βήμα Παράδοση.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τόποι Παράδοσης

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα nativis.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε:

  • Ελλάδα
  • Κύπρο

Κόστος Μεταφορικών

Με ΕΛΤΑ COURIER

Ελλάδα:

Tο κόστος ανέρχεται σε 3.00€ έως τα πρώτα 2kg για εντός Αττικής και 3.00€ για εκτός Αττικής.  Για παραγγελίες άνω των 2kg αυξάνεται κατά 1,50€ για εντός Αττικής και εκτός Αττικής.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3.00€.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 49€ και βάρος έως 2kg.

Κύπρο:

Το κόστος ανέρχεται σε 10.50€ έως 2kg. Για παραγγελίες άνω των 2kg η χρέωση διαμορφώνεται με βάση τον πίνακα των ΕΛΤΑ COURIER. 

Η παραγγελίες αποστέλλονται Τετάρτη και ο χρόνος παράδοσης είναι από 7 – 11 ημέρες. 

Με BOX NOW

Το κόστος ανέρχεται στα 2.00€ έως 2kg

Χρόνος Παράδοσης

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Nativis.gr, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης.

Μέσος χρόνος παράδοσης σε όλη την Αττική και Ηπειρωτική Ελλάδα 1-3 εργάσιμες ημέρες. 

Στα νησιά ο χρόνος παράδοσης είναι από 2-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται σημαντικά από τα δρομολόγια των πλοίων. 

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε ένα e-mail που περιλαμβάνει το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, το προς πληρωμή ποσό και την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

α) Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σας αναλόγως με την περιοχή που έχετε επιλέξει να σας αποσταλούν τα προϊόντα.

β) Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία σας θα σας αποστέλλεται από τον ενδεδειγμένο συνεργάτη μας ή από συνεργαζόμενο μεταφορέα κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-17:00). Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς  εταιρείας ταχυμεταφορών. 

Οι παραδόσεις έχουν ως εξής: εντός της Αττικής εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα.

Στις πρωτεύουσες νομών εντός 24 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα (εκτός από νησιά). Στις λοιπές περιοχές, εντός 48 ωρών από την αποστολή των προϊόντων στον μεταφορέα, εξαιρουμένων απομακρυσμένων περιοχών που μπορεί να παραδοθεί σε 72 ώρες.

Το κατάστημά μας και οι συνεργάτες του λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Στην περίπτωση αντικαταβολής πρέπει να επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικά τα στοιχεία σας πριν σας αποστείλουμε την παραγγελία. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό η παραγγελία δεν μπορεί να αποσταλλεί. 

Επίσης το κατάστημα μας δεν ευθύνεται, για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό μας.

Ενδεικτικώς, το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στο κατάστημά  μας από τους προμηθευτές μας κλπ.

Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων, το κατάστημά μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που του έχετε παραχωρήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση.

Mολονότι έχουμε λάβει κάθε δυνατή μέριμνα για την ενημέρωσή σας σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας (και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας).

Στην περίπτωση αυτή, το κατάστημά μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για την νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη, καθώς και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

Αρχική σελίδα
Κατάστημα
Λίστα0
Back to Top
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας